Intretinere Spatii Verzi

Indiferent de cat de bine si de frumos a fost realizata o amenajare a gradinii a spatiilor verzi aferente unei case incepand de a doua zi dupa amenajare incepe degradarea spatiilor verzi si a plantelor care sunt in gradina. Gazonul creste, crengile cresc in directia gresita sau se lasa ,apar primele buruieni in gazon sau printre dalele aleilor, in gazon o cirtita a scos un musuroi de pamint si in trandafiri au aparut purecii. Cand spui ca in sfirsit ai terminat  cu lucru si ai gradina visata este doar pe moment pentru ca incepand de a doua zi trebuie sa incepi iar munca , munca de intretinere a gradinii.
Indiferent cine a amenajat gradina Dumneavoastra noi putem prelua partea de intretinere periodica  a spatiilor verzi impreuna cu curatarea spatiilor exterioare ale casei dvs, lucrari sezoniere de intretinere sau irigare. Intretinerea inseamna realizarea unei serii de operatii care se efectueaza conform unui program bine stabilit care tine cont de o serie de factori cum ar fi: sezonul, destinatia lucrarii, tipul interventiei , periodicitatea operatiei de intretinere a gradinii si altele de acest fel.
Servicii Bistritene pune la dispozitia Dumneavoastra cunostintele si priceperea membrilor echipei in diferitele domenii necesare prestarii serviciilor necesare intretinerii spatiilor verzi din gradina casei dvs.. Prestam intreaga gama de servicii necesara intretinerii spatiilor verzi:
1. Intretinerea gazonului.
2. Intretinerea arborilor si a arbustilor.
3. Intretinerea sistemului de irigatie.
4. Intretinerea lacurilor, iazurilor si a altor cursuri de apa
4. Intretinerea sistemului de iluminare exterioara.
5. Curatarea aleilor si a trotuarelor casei inclusiv dezapezire.
Toate aceste servicii va sunt oferite cu maxim de promptitudine si calitate de catre personalul Servicii Bistritene la preturi competitive.
Tot cea ce aveti dvs de facut este sa ne contactati pentru o evaluare gratuita a gradinii sau spatiului verde care trebuie intretinut.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *