Servicii Bistritene

Servicii Bistritene este o firma cu experienta in domeniul spatiilor verzi. Experienta noastra este dovedita prin serviciile prestate de-a lungul timpului clientilor nostrii, persoane fizice sau firme.
Dispunem de personal calificat in horticultura si pomicultura astfel incat putem acoperii intreaga gama de lucrari care sunt necesare in domeniul spatiilor verzi. De asemenea pentru a oferi servicii complete punem la dispozitia clientilor intreaga gama de plante gazon ,materiale pentru plantare si pentru confectionarea aleilor si trotuarelor . Furnizam tot ce este necesar pentru constructia cursurilor de apa sau a iazurilor cu sau fara sisteme de iluminare subacvatica sau exterioara.
Pentru amenajarea spatiilor verzi oferim clientilor nostri pachetul complet pentru gradina incepand de la partea de proiectare a spatiilor verzi , punerea proiectului in opera si intretinerea ulterioara a gredinii pe baza unui abonament .
Proiectarea unui spatiu verde incepe cu o discutie cu clientul asupra cerintelor legate de gradina si asupra unui buget alocat lucrarii . Arhitectura gradinii este discutata cu clientul in scopul armonizarii posibilitatilor de realizare efectiva a lucrarilor . Se stabilesc elementele care vor compune gradina respectiv plante si grupuri de plante, suprafete cu gazon , traseul aleilor si trotuarele , relieful care va fi constuit in gradina , iluminarea si sistemul de irigare a gradinii.
Dupa aprobarea proiectului se incepe constructia efectiva a gradinii. urmata de amplasarea diferitelor elemente de decor care completeaza spatiile verzi cum sunt constructiile si mobilierul de gradina , spatii de odihna si recreere . Se amplaseaza ghivecele si jardinierele care vor contine flori si plante .
La finalizarea amenajarii gradinii incepe activitatea de intretinere a suprafetelor cu gazon , intretinerea arborilor si arbustilor prin tunderi si taieri de corectie si stimulare , tratamente cu ingrasaminte sau contra bolilor si daunatorilor .
Iazul sau lacul necesita curatare periodica precum si mentinerea PH-ului la valorile necesare iar cursul de apa necesita curatarea pietrelor si a sistemului de filtrare .
Gazonul necesita fertilizare periodica precum si taierea saptamanala .
Si lucrarile sezoniere pentru stimularea cresterii gazonului cum sunt scarificarea si aerisirea gazonului pentru indepartare firelor de iarba uscata , ierbicidarea selectiva pentru distrugerea buruienilor aparute in gazon
Tot la capitolul intretinere prestam in sezonul rece curatarea aleilor si trotuarelor de zapada manual sau cu ajutorul utilajelor din dotare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *