Servicii Bistritene este o echipa de oameni cu experienta  care se ocupa de proiectarea gradini si  amenajarea spatiilor verzi s . Va oferim cele mai bune produse si servicii in amenajarea  gradinii din domeniu, de cea mai buna calitate,toate  la cele mai avantajoase preturi de pe piata in momentul de fata. Acordam atentie deosebita muncii noastre, pentru ca ne intereseaza ca  clientii nostri sa fie multumiti de serviciile noastre si noi sa avem satisfactia muncii “bine facute” . Orasele devin din ce in ce mai mari, si mai aglomerate, blocurile si constructiile moderne au luat cu asalt majoritatea zonelor, si cartierele se extind pe cat posibil deoarece se construiesc cladiri noi peste tot. Volumul de spatii verzi si gradini care existau mai demult, se reduce, si e adevarat ca fiecarei persoane dintr-o anumita zona, i-ar placea sa aiba in apropiere spatiu verde, unde sa se poate relaxa, sa se plimbe, sa isi duca copii la joaca, sau sa isi plimbe animalul de companie. Din fericire, pentru restul de gradini si spatii verzi ramase, firma noastra vine cu una dintre cele mai avantajoase si profesionale oferte de amenajare gradini in momentul de fata.
Servicii Bistritene va pune la dispozitie o echipa tanara de profesionisti in domeniu care conform cerintelor si necesitatilor Dumneavoastra poate proiecta gradina cel mai bine adaptata nevoilor si dorintelor Domneavoastra. Putem simula imaginea gradinii Dumneavoastra acum, peste 5 sau 10 ani ,felul cum va arata ea.  Daca  proiectam o gradina atunci putem pune si in practica proiectul nostru ,curatam si pregatim terenul  ,plantam arbori si arbusti pe marginea aleilor realizate sau a cursurilor de apa , semanam gazonul sau montam rulourile de gazon si la final asiguram si necesarul lor de apa prin sistemele de udare si fertilizare pe care le realizam ,toate acestea la cea mai buna calitate. Furnizam toate plantele si materialele necesare sau putem utiliza propriile dumneavoastra produse noi oferind doar manopera, toate acestea in cel mai scurt timp.
Pentru a completa pachetul de servicii oferim persoanelor ocupate intretinerea completa a gradinii casei sau a spatiilor verzi aferente cladirilor de birouri. Intretinerea plantelor si a gazonului se realizeaza prin fertilizari si tratamente contra daunatorilor ,taieri de primavara sau de corectie, tunderea gazonului periodica si eliminarea buruienilor prin ierbicidare. Monitorizam si reglam sistemele de udare instalate pentru a asigura necesarul de apa al plantelor in functie de specie si sezon iar pe perioada sezonului rece asiguram curatarea de zapada si gheata atat a plantelor cit si a trotuarelor si aleilor aferente locuintei Dumneavoastra.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *