Amenajari Lacuri si Cascade

Servicii Bistritene, o companie cu o experienta de peste 4 ani in domeniul amenajarilor de spatii verzi va ofera servicii profesionale de proiectare peisagistica , infiintari lacuri artificiale,  amenajare de gradini si spatii verzi, proiectare de relief artificial, realizare cascade si cursuri de apa artificiale in gradina cat si  fantani arteziene in gradini si spatii verzi la sedii de companii.

Gradina Dumneavoastra va fi un loc ideal , un loc pentru relaxare si pentru a petrece timpul liber cu cei dragi sau pentru desfasurarea de evenimente festive, iar daca in aceasta gradina aveti si un lac, sau o apa curgatoare, este totul perfect.
Oferim servicii rapide de amenajare cascade si lacuri la preturi competitive, proiectam si amenajam lacuri, cascade, ape curgatoare artificiale, cu alte cuvinte va construim un relief artificial in gradina.
In acelasi timp, oferim si servicii post infiintare de intretinere piscine, cascade si lacuri, curatare lacuri artificiale, raurilor artificiale, fara ca Dumneavoastra sa aveti grija acestora.

Firma noastra si-a castigat renumele prin proiectele pe care le-a facut, si datorita produselor de calitate si preturilor accesibile, suntem cei care va vom amenaja cascade chiar in gradina Dumneavoastra, vom curata si amenaja cursurile de apa, vom amenaja rauri artificiale. Suna pretentios si poate imposibil, dar cu asta ne ocupam. Si datorita faptului ca ne facem treaba cu seriozitate si promptitudine, sigur nu veti regreta alegerile facute privind amenajarea gradinii Dumneavoastra.
Este foarte important ca spatiul in care traiti sa fie amenajat in asa fel incat Dumneavoastra sa va simtiti in bine, sa va puteti relaxa, si datorita serviciilor noastre veti avea si unde, si veti putea admira fantani chiar in gradina Dumneavoastra, sau de ce sa aveti un mic rau care sa treaca prin spatele casei.
Nu va ganditi de doua ori cand vine vorba de locul in care traiti, si faceti in asa fel incat sa fie locul perfect pentru intreaga familie. Cu ajutorul serviciilor noastre veti avea in gradina Dumneavoastra un lac, o fantana, o cascada sau o apa curgatoare, proiectate de noi, dupa care noi vom ajuta la intretinerea acestora, pentru ca Dumneavoastra sa nu aveti o grija in plus.

Servicii Bistritene va transforma gradina Dumneavoastra intr-un spatiu cu aspect montan, toate proiectele fiind in conformitate cu cerintele Dumneavoastra, la preturi accesibile tuturor.
Compania Servicii Bistritene isi desfasoara activitatea in Transilvania (Cluj Napoca, Bistrita, Dej, Gherla,Turda, Tg Mures si zonele relativ apropiate) si in toata tara pentru proiecte de anvergura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *