Intrebari pentru specialist gradina sau peisagistica ? Ai nimerit la fix !

Sectiunea intrebari pentru specialist este dedicata vizitatorilor nostrii si incearca sa ofere o alternativa de informare pentru eventualele probleme pe care le intalniti in momentul in care doriti sa creati, intretineti sau sa renovati o gradina sau un spatiu verde, cat si intrebari generale despre intretinere plante si flori din gradina.  In acest sens va punem la dispozitie 2 specialisti care cu ajutorul experientei acumulate vor incerca sa va ofere informatii suplimentare referitoare la problema dumneavoastra. Daca aveti intrebari pentru inginerul horticultor sau specialistul in peisagistica al companiei Servicii Bistritene, aici este locul potrivit unde poti afla raspunsuri referitoare la gradina ta.

Vom putea raspunde cu precadere intrebarile legate de cresterea plantelor, de infiintarea gradinilor sau probleme ce apar in intretinerea plantelor si a spatiilor verzi. Cu cat informatiile pe care ni le trimiteti sunt mai complete cu atat va putem raspunde mai detaliat in legatura cu infiintarea si intretinerea gradinilor sau cresterea plantelor cat si despre intrebari generale despre peisagistica.

Specialistii nostrii : inginer Doru Dobrescu si Szunita Kerekes, specialistul nostru in peisagistica va stau la dispozitie cu respunsuri si sfaturi avizate pentru amenajarea gradinii Dumneavoastra, intretinere spatii verzi, plantare plante, achizitie plante pentru gradina cat si idei de amenajarea gradinii in functie de anotimp

Ai si tu intrebari pentru inginerul nostru despre gradini, spatii verzi sau peisagistica?


    Prin utilizarea acestui formular, sunteți de acord cu stocarea și gestionarea datelor dvs. de către acest site web.

    Gaseste un raspuns rapid gratuit chiar pe site-ul nostru.