Amenajari Interioare Spatii Verzi

Dupa cum interiorul casei tale este aranjat potrivit gusturilor si dorintei de confort a membrilor familiei, aranjamentele si decoratiunile exterioare si de interior trebuie sa reflecte modul in care Dumneavoastra intelegeti sa va personalizati spatiul in care locuiti sau va desfasurati activitatea zilnica. Compania Servicii Bistritene va propune o gama variata de amenajari florale pentru interior cat si decoratiuni si amenajari exterioare pentru gradina, pentru ocazii speciale sau pentru activitatea de zi cu zi.
Daca pana acum credeati ca plantele de interior necesita timp suplimentar de aranjare, firma noastra va ofera sugestii de prezentare si si aranjare de plante verzi extrem de aspectuoase si modalitati de intretinere accesibile si rapide.
Florile si plantele utilizate pentru amenajari interioare si decoratiuni sunt selectate dintr-o paleta ce merge de la traditional la exotic, iar ghivecele sunt alese in ton cu mobilierul casei si locul in care sunt expuse plantele, din materiale diferite, de la plasticul mai putin pretentios la marmura extravaganta, in culori asortate. Pe langa aranjamente interioare de ghivece, care umplu in mod placut colturile casei sau atrag atentia asupra unui mobilier elegant, locuinta poate fi decorata festiv cu ocazia sarbatorilor sau a diferitelor evenimente festive. Ghirlandele, cosuletele de flori sau decorurile cu flori taiate vor aduce natura in interiorul din afara inauntru, aratindu-va ca este momentul sa sarbatoriti.

Atat interiorul, cat si exteriorul casei isi pot modifica radical infatisarea printr-o amenajare interioara potrivita. De pilda, jardinierele oferite de noi decoreaza spectaculos zone cum ar fi terasele, scarile sau colturile gardurilor, imblanzind aspectul mai rece al pietrei, al marmurei sau al fierului. Intr-o astfel de ambianta florala, pana si munca de intretinere periodica a plantelor devine o placere si o ocazie de relaxare pentru amenajari interioare gradina si spatii verzi. Un efort si mai redus de intretinere il solicita arbustii ornamentali din gradina pe care vi-i propunem, care, dupa ce sunt plantati, devin un fel de prieteni de nadejde si deloc pretentiosi, ai familiei.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *