S.C. Servicii Bistritene SRL este o firma care va ofera servicii de amenajare gradina si intretinere spatii verzi, cu o experienta de peste 5 ani in domeniul amenajarilor de spatii verzi si cu un portofoliu de clienti multumiti de serviciile noastre. Suntem profesionisti si ne ocupam de orice activitate de amenajare si intretinere gradini, proiectare peisagistica, amenajare spatii verzi in orasele Cluj Napoca, Bistrita , Targu Mures sau Dej.

Preturile practicate pentru amenajari gradina sunt accesibile fiecarui client, in functie de cerinte si de volumul de munca necesar realizarii lucrarii. Executam in cel mai scurt timp cererile clientiilor nostrii pentru amenajarea gradinii si pentru spatii verzi in asa fel incat sa fim siguri ca facem o treaba cat mai buna si satisfacem astfel dorintele clientilor.
Serviicile de amenajare gradina pe care le oferim constau in infintare gazon, intretinere si replantare gazon, irigare sau plantare de plante ornamentale  pentru ca gradinile si curtile Dumneavoastra sa arate cat mai bine si cat mai colorate.

Pentru lucrarile de amenajare gradina oferim servicii de proiectare peisagistica gradini si realizam rondouri de flori in functie de cerintele Dumneavoastra, la fel cum proiectam si realizam elemente ornamentale de decor : lacuri artificiale si fantani arteziene pentru spatii verzi, elemente de decor cu relief montan.
Realizam si aranjamente florale pentru evenimente si plantam grupuri de plante sau arbusti ornamentali. Sa nu uitam si rondourile de flori care dau un aspect cat se poate de elegant pentru gradina Dumneavoastra, emanand stil si bun gust.
Plantele perene pe care le oferim si le plantam vor avea o viata lunga astfel gradina Dumneavoastra vor arata bine mult timp de acum incolo, la fel cum si plantele anuale isi vor juca rolul de frumusete in gradina.
Ofertele noastre de amenajare sunt ideale pentru cei care isi doresc ca mediul in care traiesc sa fie conturat de frumusete si eleganta, sa emane un bun gust si sa aduca fericire in viata privitorului.
Pentru realizarea proiectelor de amenajare gradini punem la dispozitia clientiilor nostrii un catalog cu lucrarile anterioare realizate, astfel modelele pot fi alese dintr-un portofoliu extins, sau putem concepe modele noi si originale de amenajare pentru gradina.
Amenajarile de spatii verzi vor face din gradinile Dumneavoastra un loc de relaxare, astfel Dumneavoastra veti putea admira fantanile arteziene, rondourile de flori care si emana un miros placut,sau puteti avea un gazon perfect pentru joaca copiilor.
Noi, cei de la Servicii Bistritene, suntem cei care va pot ajuta in amenajarile exterioare in gradina,  totul la preturi avantajoase, si vom incerca sa va satisfacem atat gusturile cat si dorintele, intr-o colaborare excelenta.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *