Intretinerea profesionala a gazonului  implica efectuarea mai multor operatii care necesita un bagaj de cunostinte in domeniu precum si detinerea unui parc diversificat de utilaje necesare pentru efectuarea tuturor operatiilor pentru un gazon bine intretinut.

Intretinerea gazonului presupune efectuarea urmatoarelor operatii:
–    tunderea gazonului,
–    aplicarea de fertilizanti pentru plantele din gazon,
–    ierbicidari selective,
–    scarificarea si aerisirea gazonului,
–    completarea golurilor aparute in gazon
–    suprainsamintarea anumitor zone, etc
–    asigurarea unui optim de umiditate in functie de sezon si de precipitatii
Intretinerea gazonului din gradina , curtea casei sau a companiei este realizat de catre personalul Servicii Bistritene sub supravegherea inginerilor horticoli care stabilesc un plan de lucru personalizat pentru fiecare locatie care respecta necesitatile suprafetelor cu gazon din fiecare locatie. Efectuarea tratamentelor fitosanitare a gazonului se face in functie de bolile si daunatorii aparuti cu maximum de promptitudine pentru minimizarea daunelor.

Avantajele unei colaborari cu noi pentru intretinerea spatilui verde sunt reprezentate de mentinerea investitiilor facute de Dumneavoastra prin amenajarea spatiilor verzi din gradina .
Utilizarea personalului calificat si a utilajelor specializate garanteaza efectuarea unor lucrari de buna calitate in cel mai scurt timp astfel se reduce deranjul provocat familiei, in acelasi timp lucrarile se efectueaza in perioadele optime de realizare a lor nu doar seara sau la sfirsit de saptamana cand aveti timp. In acest mod Dumneavoastra puteti sa va bucurati de beneficiile detinerii unei gradini evitand lucrarile de intretinere neplacute.
In plus se efectueaza intregul pachet de lucrari necesare pentru un gazon bine intretinut , nu doar acele lucrari care pot fi efectuate cu o masina de tuns.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *