Proiectare Gradini

Servicii proiectare gradini si arhitectura peisagistica realizata de ingineri peisagisti si designeri, pentru proiectele de amenajare spatii verzi si infiintare gradini cat si pentru lucrarile de reamenajare si renovare a gradinilor.

Beneficiile scoartei si mulciului de pin

De ce avem nevoie de scoarta si mulch-ul de pin? Care sunt beneficiile scoartei de pin si la ce ne folosesc aceste beneficii? De unde putem achizitiona aceasta scoarta de pin pentru gardina?


»

Flori de primavara in gradina

Soseste primavara si inca nu stiti cu ce flori de sezon sa va decorati gradina, jardinierele, vasele de pe balcon si apartamentele? Va dam idei, sortimentul este variat si parfumat!


» despre Flori de primavara in gradina, jardiniere, apartamente

Arhitectura peisagistica Gradini

Servicii de arhitectura peisagistica pentru gradini si spatii verzi atat in zone rezidentiale cat si pentru sedii de companii si spatii comerciale sau expozitionale oferite de Servicii Bistritene


» despre proiectare peisagistica

Sisteme de irigatii pentru gradina

Care sunt avantajele unui sistem de irigatie pentru gradina casei sau a companiei si de ce este necesar pentru plante sa fie irigate cu un sistem automat. Cele mai intalnite sisteme de irigatie folosite in gradinile rezidentiale si nu numai.


» despre sisteme de irigatii

Amenajare iazuri ornamentale

Iazul din spatiul verde este un punct forte a oricarei gradini ornamentale care atrage privirea, incanta sufletul si linisteste creierul omului.


» detalii iazuri in gradina

Scoarta decorativa si mulci din lemn

Ce este mulci-ul si ce avantaje ofera pentru amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi. Ce tipuri de much exista si din ce este produs mulch-ul? De unde pot sa imi comand mulci pentru gradina mea?


» despre mulci pentru gradina

Flori de primavara

Va prezentam cele mai timpurii si cele mai frumoase flori de primavara care le puteti avea in gradina din jurul casei, care nu necesita multa atentie insa sunt foarte decorative.


» despre Florile de primavara

 

Cosul tau de cumparaturi

Aveti in cos 0 produse

Pret total 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Comanda telefonic

comanda telefonic Proiectare Gradini

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina

Proiectare Gradini

Raspunsuri Amenajari Gradini

» Pune intrebari unui specialist

Recomandarea noastra

Recomandare Spatii Verzi