Intretinere Gradina

Servicii sezoniere pentru intretinere gradini si spatii verzi, lucrari pentru pregatire grupuri de plante pentru sezonul rece cat si dezbilonarea plantelor primavara, plantare si inlocuire plante si flori in gradina.

Flori de primavara in gradina

Soseste primavara si inca nu stiti cu ce flori de sezon sa va decorati gradina, jardinierele, vasele de pe balcon si apartamentele? Va dam idei, sortimentul este variat si parfumat!


» despre Flori de primavara in gradina, jardiniere, apartamente

Mranita ingrasamant natural

Ce este mranita si ce avantaje ofera pentru gradina si plantele de apartament. Din ce provine mranita, ce caracteristici are si cum se utilizeaza in gradinarit? De unde pot sa imi comand mranita?


» detalii despre Mranita

Amenajare interioare spatii verzi

Va propunem o gama variata de amenajari florale pentru gradina si interior, pentru ocazii speciale sau pentru viata de zi cu zi,proiectare peisagistica intretinere plante ornamentale pentru ca spatiul Dumneavoastra sa fie ideal


» despre Amenajari interioare spatii verzi

Sisteme de irigatie gradina intretinere

Pentru o gradina mereu verde, inflorita si plina de viata plantele au nevoie de o cantitate de apa suplimentara care poate fi dozata cu ajutorul sistemelor de irigatie cu asperoare pentru gazon si prin picurare pentru celelalte tipuri de plante.


» despre Intretinere sisteme de irigatie si iluminat

Amenajare spatii verzi si gradini

Servicii Bistritene va pune la dispozitie servicii prompte si profesionale de amenajari spatii verzi, proiectare si realizare gradini, arhitectura peisagistica 3d, amenajari lacuri si cascade, cursuri de apa, sisteme de irigatii si montare de gazon...


» despre Amenajari spatii verzi

Intretinere gazon gradina si curte

Tundere, aplicare de fertilizanti, ierbicidari, completarea golurilor sunt numai cateva dintre lucrarile de intretinere gazon pe care Servicii Bistritene le realizeaza pentru gradina si curtea Dumneavoastra.


» despre Intretinere gazon

Plante de apartament amenajare casa

Plantele de interior ne pot oferi posibilitati nelimitate pentru amenajarea apartamentului in care locuim, posibilitati limitate numai de imaginatia noastra pentru a crea o locuinta care sa fie o oaza de liniste de relaxare.


» despre plantele de apartament

Foto Intretinere spatii verzi gazon

Intretinere spatii verzi si plante de gradina cu un maxim de profesionalism, incepand cu udarea gazonului si pana la intretinerea lacurilor sau curatarea aleilor si intretinerea sistemului de iluminare, Servicii Bistritene va sta la dispozitie cu servicii de intretinere pentru gradina.


» despre Intretinere spatii verzi

Sisteme de irigatii pentru gradina

Care sunt avantajele unui sistem de irigatie pentru gradina casei sau a companiei si de ce este necesar pentru plante sa fie irigate cu un sistem automat. Cele mai intalnite sisteme de irigatie folosite in gradinile rezidentiale si nu numai.


» despre sisteme de irigatii

Utilizare mulch socarta pin in gradina

Cum se pune scoarta de pin in gradina? Dimensiunile scoartei si mulch-ului de pin si utilizarea lor.


»

Magazin de plante pentru Intretinere Gradina

Full season

Full season pentru sanatatea gazonului

Full season este un ingrasamant mineral care se aplica o data pe an eliberand treptat nutrientii necesari gazonului timp de 8-9 luni oferindu-i o crestere uniforma si un sistem radicula bine dezvoltat.

 


Pret total cu tva inclus : 305.00 Ron
» detalii despre full season

Tub irigare Aqua-Traxx

Tub Aqua-Traxx irigare prin picurare
Pret total cu tva inclus : 742.95 Ron
» Despre tubul Aqua-Traxx

Tub irigare T-Tape

Tub T-Tape irigare prin picurare
Pret total cu tva inclus : 747.50 Ron
» Despre tubul T-Tape

Compost natural din scoarta de conifere

Imagine scoarta de conifere compost natural

Compostul natural din scoarta de conifereeste un ingrasamant care  se recomanda a fi folosit in cultura afinului si la plantele acidofile din gardina si aparament.


Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron
» despre Compost natural din scoarta de conifere

Agrotextil

Imagine folie tesatura rafie neagra agrotextil mulci

Agrotextilul este o folie neagra de plietilena (tesatura de rafie) folosita la mulcire, pentru prevenirea imburuienarii solului si mentinerea curata a recoltelor de capsuni, afine etc.


Pret total cu tva inclus : 373.73 Ron
» detalii despre Agrotextil

Mulci portocaliu din lemn

Mulci din lemn natural de culoare portocalie

Mulci portocaliu de o calitate foarte buna  produs din lemn  folosit la amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi. Produce un puternic contrast optic cu plantele si ornamentele din gradina.


Pret total cu tva inclus : 27.00 Ron
» detalii mulci portocaliu

Mulci galben din lemn

Mulci din lemn natural de culoare galbena

Mulci galben de foarte buna calitate produs din lemn natural pentru amenajarea gradinii  si a  spatiilor verzi. Ofera un contrast unic pentru amenajari si protectie pentru plantele din gradina. Aduce un aport de substante nutritive prin descompunere.


Pret total cu tva inclus : 30.00 Ron
» detalii mulci galben

Philadelphus - Iasomie

Philadelphus - iasomie flori parfumate

Tufele de iasomie ne pot incanta cu mirosul lor puternic, asemanator cu al florilor de portocal combinat cu cel al florilor de iasomie cataratoare. Plantele de iasomie nu ar trebui sa lipseasca din nici o gradina.


Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron
» detalii Philadelphus - Iasomie

Mulci maro din lemn

Mulci din lemn natural de culoare maro

Mulci maro de foarte buna calitate produs din lemn natural pentru amenajare gradina si spatii verzi. Ofera un contrast unic pentru amenajari si protectie pentru plantele din gradina


Pret total cu tva inclus : 27.00 Ron
» detalii mulci maro

Lavanda

Imagine Lavanda planta aromatica

O planta aromatica foarte cunoscuta Lavanda este un semiarbust ce prefera soluri lutoase, are flori mici de culoare mov si este inflorita din luna Iunie pana in Luna Septembrie. Lavanda este cel mai bine valorificata decorativ in grupuri de 3-4 exemplare.


Pret total cu tva inclus : 5.00 Ron
» detalii planta aromatica Lavanda

Pomul de Aur

Pomul de aur Aucuba Japonica

Aucuba Japonica , denumit si Pomul de Aur este un arbust decorativ prin frunze si fructe care in iernile blande isi pastreaza frunzele pe perioada iernii, atinge maxim 2.4 metri inaltime putand fii utilizat in amenjari atat singur cat si in grupuri de plante


Pret total cu tva inclus : 73.00 Ron
» detalii planta Pomul de Aur

Caprifoi

Caprifoi amenajare gradina

Planta de caprifoi se foloseste in special pentru pergole si spaliere avand o puternica tendita de catarare pe diverse elemente ornamentale din gradina, avand flori de culoare alb-galbui cu un parfum foarte placut


Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron
» detalii Caprifoi - Mana Maicii Domnului

Jneapan

Jneapan amenajare gradina

Pinus mugo  ( sau jneapan in denumire populara) creste de maxim 1.5 metri la maturitate si este un excelent conifer pentru amenajarea de gradini pentru stancarii, pe marginea bordurilor.


Pret total cu tva inclus : 30.00 Ron
» detalii conifer Jneapan

Ploaia de aur

Forsythia planta decorativa Ploaia de aur

Arbust puternic decorativ ce infloreste in luna aprilie, Ploaia de aur infloreste cu flori galbene aurii inainte de infrunzire si este o planta rezistenta la seceta si praful din orase.


Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron
» detalii arbust Ploaia de aur

Merisor Cimisir (buxus)

Merisor Cimisir arbust

Arbust mic cu frunze persistente , Buxus Sempervivens ( Merisor , Cimisir ) poate capata forme ornamentale interesante prin tundere. Infloreste intre lunile Mai si Septembrie avand flori de culoare galbena.


Pret total cu tva inclus : 5.00 Ron
» detalii Buxus Sempervivens - Merisor

 

Cosul tau de cumparaturi

Aveti in cos 0 produse

Pret total 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Comanda telefonic

comanda telefonic

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina

Raspunsuri & intrebari Gradini

Raspunsuri Amenajari Gradini

» Pune intrebari unui specialist