Infiintare Spatii Verzi

Servicii de infiintare spatii verzi si realizare gradini in zone rezidentiale si nou construite, infiintare si plantare de plante si flori in gradini, realizare elemente de relief artificial in gradini si spatii verzi

Folie Polietilena Sere

Ce sunt foliile de polietilena, cate tipuri constructive de folie se gasesc pe piata si la ce anume sunt ele folosite in agricultura si amenajari de spatii verzi.


» despre Folii polietilena

Plante de apartament amenajare casa

Plantele de interior ne pot oferi posibilitati nelimitate pentru amenajarea apartamentului in care locuim, posibilitati limitate numai de imaginatia noastra pentru a crea o locuinta care sa fie o oaza de liniste de relaxare.


» despre plantele de apartament

Utilizare mulch socarta pin in gradina

Cum se pune scoarta de pin in gradina? Dimensiunile scoartei si mulch-ului de pin si utilizarea lor.


»

Amenajare spatii verzi si gradini

Servicii Bistritene va pune la dispozitie servicii prompte si profesionale de amenajari spatii verzi, proiectare si realizare gradini, arhitectura peisagistica 3d, amenajari lacuri si cascade, cursuri de apa, sisteme de irigatii si montare de gazon...


» despre Amenajari spatii verzi

Flori de vara gradina

Va prezentam florile de vara cele mai des utilizate in amenajarea gradinilor, spatiilor verzi care se pot utiliza cu succes si in jardiniere si vase ornamentale.


» despre Flori de vara

Flori de primavara in gradina

Soseste primavara si inca nu stiti cu ce flori de sezon sa va decorati gradina, jardinierele, vasele de pe balcon si apartamentele? Va dam idei, sortimentul este variat si parfumat!


» despre Flori de primavara in gradina, jardiniere, apartamente

Lacuri si cascade artificale gradina

Proiectam si amenajam lacuri si cascade, ape curgatoare artificiale, infinntare cursuri de apa artificiale in gradini rezidentiale cat si spatii verzi sau showroom, cu alte cuvinte va construim un relief artificial acasa la Dumneavoastra.


» despre Cascade si lacuri artificiale

Sisteme de irigatii pentru gradina

Care sunt avantajele unui sistem de irigatie pentru gradina casei sau a companiei si de ce este necesar pentru plante sa fie irigate cu un sistem automat. Cele mai intalnite sisteme de irigatie folosite in gradinile rezidentiale si nu numai.


» despre sisteme de irigatii

Scoarta decorativa si mulci din lemn

Ce este mulci-ul si ce avantaje ofera pentru amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi. Ce tipuri de much exista si din ce este produs mulch-ul? De unde pot sa imi comand mulci pentru gradina mea?


» despre mulci pentru gradina

Decorare gradina amenajare

Oferta amenajare gradina, decoratiuni si ornamente pentru gradina pentru a oferi un aspect practic gradinii pe langa cel estetic: foisoare, locuri de odihna, loc pentru servirea mesei cat si locuri de joaca pentru copii.


» detalii Decoratiuni si amenajari gradina

Magazin de plante pentru Infiintare Spatii Verzi

Full season

Full season pentru sanatatea gazonului

Full season este un ingrasamant mineral care se aplica o data pe an eliberand treptat nutrientii necesari gazonului timp de 8-9 luni oferindu-i o crestere uniforma si un sistem radicula bine dezvoltat.

 


Pret total cu tva inclus : 305.00 Ron
» detalii despre full season

Tub irigare Aqua-Traxx

Tub Aqua-Traxx irigare prin picurare
Pret total cu tva inclus : 742.95 Ron
» Despre tubul Aqua-Traxx

Tub irigare T-Tape

Tub T-Tape irigare prin picurare
Pret total cu tva inclus : 747.50 Ron
» Despre tubul T-Tape

Ulm de Turkestan

Ulmul de Turkestan- garduri vii

Ulmul de Turkestan este o planta perena cu frunzele cazatoare care se preteaza la formarea gardurilor vii, avand o crestere anuala de 1-2 m si cu cerinte modeste fata de factorii de mediu.


Pret total cu tva inclus : 1.00 Ron
» detalii Ulmus pumila celer- Ulmul de Turkestan

Agrotextil

Imagine folie tesatura rafie neagra agrotextil mulci

Agrotextilul este o folie neagra de plietilena (tesatura de rafie) folosita la mulcire, pentru prevenirea imburuienarii solului si mentinerea curata a recoltelor de capsuni, afine etc.


Pret total cu tva inclus : 373.73 Ron
» detalii despre Agrotextil

Mranita

Mranita pentru imbunatatirea solului

Mranita, bioingrasamant obtinut prin fermentarea indelungata a balegarului. Se utilizeaza ca si compus de baza in formarea amestecului de substrat nutritiv al plantelor.


Pret total cu tva inclus : 20.00 Ron
» detalii despre Mranita

Liliac de vara

Liliac de vara arbust ornamental Buddleia davidii

Liliacul de vara este un arbust foios ornamental care decoreaza prin florile sale de diferite culori, in functie de cultivar. Arbustul se preteaza la plantarea pentru garduri vii.


Pret total cu tva inclus : 35.00 Ron
» detalii despre Liliac de vara

Tei argintiu

Planta melifera tei argintiu

Teiul argintiu este un arbore melifer foarte apreciat de peisagisti pentru portul sau elegant, pentru florile sale parfumate si pentru frunzele care toamna devin galbene aurii.


Pret total cu tva inclus : 20.00 Ron
» detalii Tei argintiu

Iedera - Hedera Helix

Iedera pentru amenajare gradina

Hedera helix este o planta cataratoare care acopera foarte bine zidurile deteriorate sau gardurile, avantajul ei fiind acela ca frunzele sale raman pe lastari si in timpul iernii.


Pret total cu tva inclus : 10.00 Ron
» detalii Iedera - Hedera Helix

Lavanda

Imagine Lavanda planta aromatica

O planta aromatica foarte cunoscuta Lavanda este un semiarbust ce prefera soluri lutoase, are flori mici de culoare mov si este inflorita din luna Iunie pana in Luna Septembrie. Lavanda este cel mai bine valorificata decorativ in grupuri de 3-4 exemplare.


Pret total cu tva inclus : 5.00 Ron
» detalii planta aromatica Lavanda

Pomul de Aur

Pomul de aur Aucuba Japonica

Aucuba Japonica , denumit si Pomul de Aur este un arbust decorativ prin frunze si fructe care in iernile blande isi pastreaza frunzele pe perioada iernii, atinge maxim 2.4 metri inaltime putand fii utilizat in amenjari atat singur cat si in grupuri de plante


Pret total cu tva inclus : 73.00 Ron
» detalii planta Pomul de Aur

Caprifoi

Caprifoi amenajare gradina

Planta de caprifoi se foloseste in special pentru pergole si spaliere avand o puternica tendita de catarare pe diverse elemente ornamentale din gradina, avand flori de culoare alb-galbui cu un parfum foarte placut


Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron
» detalii Caprifoi - Mana Maicii Domnului

Lemn Cainesc

Flori de Lemn Cainesc

Arbust utilizat in special pentru amenajare de garduri vii, lemnul cainesc (Ligustrum vulgare) se preteaza foarte bine pentru amenajare si modelare prin tundere fiind foarte rezistent la praf si gaze din orase.


Pret total cu tva inclus : 1.00 Ron
» detalii arbust Lemn Cainesc

Jneapan

Jneapan amenajare gradina

Pinus mugo  ( sau jneapan in denumire populara) creste de maxim 1.5 metri la maturitate si este un excelent conifer pentru amenajarea de gradini pentru stancarii, pe marginea bordurilor.


Pret total cu tva inclus : 30.00 Ron
» detalii conifer Jneapan

Hibiscus

Planta de Hibiscus Gradina

Planta de hibiscus infloreste din Iunie pana in Septembrie si se foloseste in ornamentarea gardurilor si pentru perdele de protectie. Floride hibiscus au un diametru de 8 cm divers colorate.


Pret total cu tva inclus : 1.50 Ron
» detalii Zamosita - Hibiscus

Potentilla

Arbust Potentilla Fruticosa

Potentilla este un arbust cu flori de mai multe culori folosit cu succes in ornamentarea gradinilor si a spatiilor verzi ce ajunge pana la o intaltime de 100 cm.


Pret total cu tva inclus : 10.00 Ron
» detalii arbust Potentilla fruticosa

Rulouri Gazon

Gazon Rulouri de vanzare

Rulouri de gazon la preturi competitive, cu montare, plantare si intretinere usoara la cele mai mici preturi, cu un aspect ornamental deosebit in gradina Dumneavoastra.


Pret total cu tva inclus : 21.00 Ron
» detalii rulouri gazon gradina

Bulgare de zapada

Bulgare de zapada - Viburnum Opulus

Arbust cu inflorescenta globuloasa alba, Bulgare de zapada infloreste in mai - iunie si este o specie deosebit de apreciata pentru ornamente, iar in timpul toamnei frunzelede Bulgare de Zapada capata o culoare rosiatica placuta.


Pret total cu tva inclus : 43.50 Ron
» detalii despre Bulgare de Zapada

Merisor Cimisir (buxus)

Merisor Cimisir arbust

Arbust mic cu frunze persistente , Buxus Sempervivens ( Merisor , Cimisir ) poate capata forme ornamentale interesante prin tundere. Infloreste intre lunile Mai si Septembrie avand flori de culoare galbena.


Pret total cu tva inclus : 5.00 Ron
» detalii Buxus Sempervivens - Merisor

Vita de Canada

Vita de Canada

Planta cataratoare cu frunze dese cu dimensiuni  de pana la 10 cm, Vita de Canada se coloreaza in rosu inchis in timpul toamnei si are o putere de catarare mare fiind folosita pentru ornamentare garduri si ziduri


Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron
» detalii plante Vita de Canada

 

Cosul tau de cumparaturi

Aveti in cos 0 produse

Pret total 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Comanda telefonic

comanda telefonic

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina

Raspunsuri & intrebari Gradini

Raspunsuri Amenajari Gradini

» Pune intrebari unui specialist