Servicii Amenajare Gradini

Servicii amenajare gradini si intretinere spatii verzi oferite de Servicii Bistritene, infiintare gradina si efectuare de lucrari de sezon in gradina Dumneavoastra atat in zone rezidentiale cat si pentru companii.

Intretinere Lacuri si cascade gradina

Servicii Bistritene ofera lucrari de intretinere cascade, lacuri sau cursuri de apa in gradina, lucrari sezoniere de dezinfectare si curatare a lacurilor sau a iazurilor cat si renovare a elementelor decorative pe cursuri de apa artificiale in gradina


» despre Intretinere cursuri de apa si lacuri

Amenajare gradina foto

Compania Servicii Bistritene va ofera servicii profesionale de amenajare gradina, intretinere plante, amenajare spatii verzi in zone rezidentiale si comerciale, proiectare si amenajare gradini cat si infiintare de spatiu verde...


» despre Amenajare gradina

Lacuri si cascade artificale gradina

Proiectam si amenajam lacuri si cascade, ape curgatoare artificiale, infinntare cursuri de apa artificiale in gradini rezidentiale cat si spatii verzi sau showroom, cu alte cuvinte va construim un relief artificial acasa la Dumneavoastra.


» despre Cascade si lacuri artificiale

Amenajari gradini

Care sunt pasii necesari pentru a da viata unei gradini unice intr-o gradina plina de ierburi. De ce este nevoie sa apelam la un sfaturile si ajutorul unor profesionisti in amenajari de gradini. Care sunt cele mai importante etape pentru realizarea unei gradini unice si speciale.


» detalii amenajari gradini

Beneficiile scoartei si mulciului de pin

De ce avem nevoie de scoarta si mulch-ul de pin? Care sunt beneficiile scoartei de pin si la ce ne folosesc aceste beneficii? De unde putem achizitiona aceasta scoarta de pin pentru gardina?


»

Sisteme de irigatie gradina intretinere

Pentru o gradina mereu verde, inflorita si plina de viata plantele au nevoie de o cantitate de apa suplimentara care poate fi dozata cu ajutorul sistemelor de irigatie cu asperoare pentru gazon si prin picurare pentru celelalte tipuri de plante.


» despre Intretinere sisteme de irigatie si iluminat

Intretinere arbori gradina

Servicii Bistritene executa lucrari complete de intretinere arbori si arbusti in gradina si spatii verzi, cat si lucrari de taiere, tratamente , fertilizare sau sapaturi de afanare a solului pentru arbori si arbusti in gradina si spatii verzi.


» despre Intretinere arbori si arbusti

Aranjamente Florale evenimente

Aranjamente florale realizate din flori proaspete vor asigura evenimentului festiv culoare, prospetime si o ambianta de neuitat oaspetilor.


» despre Aranjamente florale

Utilizare mulch socarta pin in gradina

Cum se pune scoarta de pin in gradina? Dimensiunile scoartei si mulch-ului de pin si utilizarea lor.


»

Amenajare spatii verzi si gradini

Servicii Bistritene va pune la dispozitie servicii prompte si profesionale de amenajari spatii verzi, proiectare si realizare gradini, arhitectura peisagistica 3d, amenajari lacuri si cascade, cursuri de apa, sisteme de irigatii si montare de gazon...


» despre Amenajari spatii verzi

 

Cosul tau de cumparaturi

Aveti in cos 0 produse

Pret total 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Produse Servicii Amenajare Gradini

Comanda telefonic

comanda telefonic Servicii Amenajare Gradini

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina

Servicii Amenajare Gradini

Raspunsuri Amenajari Gradini

» Pune intrebari unui specialist

Recomandarea noastra

Recomandare Spatii Verzi