Renovare Gradina

Lucrari de renovare gradini si activitati de reamenajare gradina si grupuri de plante in gradina Dumneavoastra cat si in spatii verzi la sedii de companii

Flori de vara gradina

Va prezentam florile de vara cele mai des utilizate in amenajarea gradinilor, spatiilor verzi care se pot utiliza cu succes si in jardiniere si vase ornamentale.


» despre Flori de vara

Intretinere gazon gradina si curte

Tundere, aplicare de fertilizanti, ierbicidari, completarea golurilor sunt numai cateva dintre lucrarile de intretinere gazon pe care Servicii Bistritene le realizeaza pentru gradina si curtea Dumneavoastra.


» despre Intretinere gazon

Mranita ingrasamant natural

Ce este mranita si ce avantaje ofera pentru gradina si plantele de apartament. Din ce provine mranita, ce caracteristici are si cum se utilizeaza in gradinarit? De unde pot sa imi comand mranita?


» detalii despre Mranita

Scoarta decorativa si mulci din lemn

Ce este mulci-ul si ce avantaje ofera pentru amenajarea gradinilor si a spatiilor verzi. Ce tipuri de much exista si din ce este produs mulch-ul? De unde pot sa imi comand mulci pentru gradina mea?


» despre mulci pentru gradina

Ronduri Flori gradina rabate

Amenajare ronduri de flori si plante pentru gardini, parcuri si sedii de companii , servicii de proiectare peisagistica lucrari de amenajare si renovare spatii verzi si gradini rezidentiale cu ronduri de flori si rabate


» detalii Ronduri flori si rabate

Flori de primavara in gradina

Soseste primavara si inca nu stiti cu ce flori de sezon sa va decorati gradina, jardinierele, vasele de pe balcon si apartamentele? Va dam idei, sortimentul este variat si parfumat!


» despre Flori de primavara in gradina, jardiniere, apartamente

Amenajare iazuri ornamentale

Iazul din spatiul verde este un punct forte a oricarei gradini ornamentale care atrage privirea, incanta sufletul si linisteste creierul omului.


» detalii iazuri in gradina

Magazin de plante pentru Renovare Gradina

Full season

Full season pentru sanatatea gazonului

Full season este un ingrasamant mineral care se aplica o data pe an eliberand treptat nutrientii necesari gazonului timp de 8-9 luni oferindu-i o crestere uniforma si un sistem radicula bine dezvoltat.

 


Pret total cu tva inclus : 305.00 Ron
» detalii despre full season

Ulm de Turkestan

Ulmul de Turkestan- garduri vii

Ulmul de Turkestan este o planta perena cu frunzele cazatoare care se preteaza la formarea gardurilor vii, avand o crestere anuala de 1-2 m si cu cerinte modeste fata de factorii de mediu.


Pret total cu tva inclus : 1.00 Ron
» detalii Ulmus pumila celer- Ulmul de Turkestan

Mranita

Mranita pentru imbunatatirea solului

Mranita, bioingrasamant obtinut prin fermentarea indelungata a balegarului. Se utilizeaza ca si compus de baza in formarea amestecului de substrat nutritiv al plantelor.


Pret total cu tva inclus : 20.00 Ron
» detalii despre Mranita

Iedera - Hedera Helix

Iedera pentru amenajare gradina

Hedera helix este o planta cataratoare care acopera foarte bine zidurile deteriorate sau gardurile, avantajul ei fiind acela ca frunzele sale raman pe lastari si in timpul iernii.


Pret total cu tva inclus : 10.00 Ron
» detalii Iedera - Hedera Helix

Philadelphus - Iasomie

Philadelphus - iasomie flori parfumate

Tufele de iasomie ne pot incanta cu mirosul lor puternic, asemanator cu al florilor de portocal combinat cu cel al florilor de iasomie cataratoare. Plantele de iasomie nu ar trebui sa lipseasca din nici o gradina.


Pret total cu tva inclus : 25.00 Ron
» detalii Philadelphus - Iasomie

Lemn Cainesc

Flori de Lemn Cainesc

Arbust utilizat in special pentru amenajare de garduri vii, lemnul cainesc (Ligustrum vulgare) se preteaza foarte bine pentru amenajare si modelare prin tundere fiind foarte rezistent la praf si gaze din orase.


Pret total cu tva inclus : 1.00 Ron
» detalii arbust Lemn Cainesc

Potentilla

Arbust Potentilla Fruticosa

Potentilla este un arbust cu flori de mai multe culori folosit cu succes in ornamentarea gradinilor si a spatiilor verzi ce ajunge pana la o intaltime de 100 cm.


Pret total cu tva inclus : 10.00 Ron
» detalii arbust Potentilla fruticosa

Rulouri Gazon

Gazon Rulouri de vanzare

Rulouri de gazon la preturi competitive, cu montare, plantare si intretinere usoara la cele mai mici preturi, cu un aspect ornamental deosebit in gradina Dumneavoastra.


Pret total cu tva inclus : 21.00 Ron
» detalii rulouri gazon gradina

Ploaia de aur

Forsythia planta decorativa Ploaia de aur

Arbust puternic decorativ ce infloreste in luna aprilie, Ploaia de aur infloreste cu flori galbene aurii inainte de infrunzire si este o planta rezistenta la seceta si praful din orase.


Pret total cu tva inclus : 15.00 Ron
» detalii arbust Ploaia de aur

Bulgare de zapada

Bulgare de zapada - Viburnum Opulus

Arbust cu inflorescenta globuloasa alba, Bulgare de zapada infloreste in mai - iunie si este o specie deosebit de apreciata pentru ornamente, iar in timpul toamnei frunzelede Bulgare de Zapada capata o culoare rosiatica placuta.


Pret total cu tva inclus : 43.50 Ron
» detalii despre Bulgare de Zapada

 

Cosul tau de cumparaturi

Aveti in cos 0 produse

Pret total 0 RON

TRIMITE SAU MODIFICA COMANDA

Comanda telefonic

comanda telefonic

Magazin Online de plante

magazin online de plante gradina

» Vanzare de plante si arbusti

» Vanzare de accesorii si ornamente de gradina

Raspunsuri & intrebari Gradini

Raspunsuri Amenajari Gradini

» Pune intrebari unui specialist